Strafrecht

Wanneer je slachtoffer bent, wordt verdacht of in verdenking wordt gesteld van een misdrijf of andere strafbare feiten kan deskundige rechtsbijstand het verschil maken tussen een vrijspraak, een veroordeling of, in het geval van burgerlijke partijen, een correcte schadevergoeding. Wij zijn zeer ervaren met alle in’s en out’s van deze complexe materie en zijn voorbereid op alle mogelijke situaties. Hierdoor kunnen wij onze cliënten deskundig bijstaan in alle fases van de strafrechtelijke procedure.

Bijstand bij verhoren

Word je binnenkort verhoord door de politie of onderzoeksrechter? Weet dat je dan recht hebt op bijstand van een advocaat én een vertrouwelijk overleg vóór het verhoor. Meester Damiaans heeft de Supralat-opleiding voor Salduz-bijstand met succes voltooid, waardoor ze je kan adviseren en  bijstaan tijdens het verhoor.

Lees meer

Slachtoffer van een misdrijf

Ben je het slachtoffer geworden van een misdrijf? Dan kun je een klacht neerleggen bij de politie, het Openbaar Ministerie en de onderzoeksrechter. Vervolgens kan de rechtbank je oproepen en krijg je de mogelijkheid om een schadevergoeding te vorderen. Heb je een verzekering rechtsbijstand? Dan zijn je advocaatkosten gedekt.

Lees meer

Verdachte van een misdrijf

Word je verdacht van een misdrijf? Dan ontvang je een dagvaarding en word je opgeroepen om voor de rechtbank te verschijnen. Laat je door ons bijstaan tijdens je verdediging voor de rechtbank.

Lees meer

Verkeersinbreuken

Kreeg je een dagvaarding voor de politierechtbank of pro justitia in de bus? Weet dat je je mag laten verdedigen door een advocaat. Heb je een verzekering voor rechtsbijstand? Dan dekt je verzekeraar de kosten van je advocaat.

Lees meer

juridisch advies voor particulieren

juridisch advies voor ondernemers

juridisch advies voor particulieren

juridisch advies voor ondernemers